Pagina principală ➢ Comunitatea Domnu' RozComunitatea Domnu' Roz
• Pentru cititorii acestui website, există invitația de a urmări comunitatea pe care Domnu' Roz o cultivă la adresa de internet https://www.domnuroz.ro

Este într-adevăr, după cum se și recomandă, "Cel mai elegant blog de povești erotice din România". În paginile acestuia există relatări adevărate, atât de la cititori, cât și dezvăluiri picante din viața aventuroasă pe care Domnu' Roz o întreține, asemeni scriitorului dumneavoastră favorit, Vali Grama. Lista postărilor pe care le public acolo, se găsește în josul acestei pagini.


✿ ❀ ✾

• Ce anume se poate găsi în comunitatea Domnu' Roz și nu se află aici, sunt episoade erotice ce provin din traiul obișnuit, scrise în manieră realistă, nealterată, ce reflectă fidel viața reală.


Eu favorizez ca mod de înfățișare al întâmplărilor un stil ce aparține curentului suprarealist, în care realitatea și fantezia se amestecă fără urmă. Prin urmare, doar acolo veți găsi scrieri fără îmbinarea cu fantasticul, inclusiv scrierile mele.


❀ ✾ ❁

• Un alt lucru ce se întâlnește în paginile pe care le recomand, este existența imaginilor atent alese, aparținând genului erotic. Articolele publicate sunt însoțite de modele frumoase - doamne elegante sau cupluri, și uneori se poate observa câte un sân dezgolit. Fotografiile de pe website nu trec însă de granițele bunului simț, sunt decente, și sporesc imaginea vizuală pe care o creează istorisirea respectivă.


✾ ❁ ✿

• Pentru că Domnu' Roz aprobă aceleași valori ca și scriitorul dumneavoastră favorit, Vali Grama, recomand cu încredere comunitatea susținută de dumnealui. Website-ul ce îl deține este de o calitate foarte bună, ce se ridică fără discuții la înălțimea sloganului utilizat - "Cel mai elegant blog de povești erotice din România".


Cititorii fideli ai acestui website trebuie să fie totuși preveniți că, spre deosebire de conținutul de aici, unde cuvintele explicite sunt ocolite, acolo acestea se întâlnesc, într-o manieră naturală, non vulgară și ne forțată, dar totuși sunt, prezente, pe alocuri, scrierile fiind totuși secvențe nealterate, redate fără filtru, din viața fiecăruia.


❁ ✿ ❀

• Această pagină va fi actualizată la momentele necesare, cu legături spre povestirile noi pe care le public în cadrul comunității. Sunt relatări adevărate, din viața mea de dinainte să îmi întâlnesc actuala soție, pe Lia. Motivul pentru care nu le public aici este că website-ul curent a fost gândit pentru o singură poveste, a relației mele cu prietena ce a devenit în timp, jumătatea mea semnificativă.


➢ Marina, tipa de la șantier

➢ Colega de birou vrea un copil cu mine

Pagina principală ➢ Comunitatea Domnu' Roz