Prietena mea

Despre Zile

- În dialog cu cititorii -

În urma unor discuții întâmplătoare cu bunul meu prieten Domnu' Roz - cel din spatele comunității pe care o recomand aici: Comunitate, am realizat că relația mea cu Lia este înfățișată într-un mod prea stilizat ca să poată fi perceput corect de către publicul larg. În general lipsesc detaliile ce în viziunea mea se subînțeleg, dar în concepția celorlalți se pare că această lipsă poate face ca jurnalul să pară o creație fantezistă. Lucru ce nu este just, căci amănuntele considerate neesențiale au fost eliminate pentru o parcurgere mai ușoară a textului, nu pentru altceva.


Prin urmare, deși stilul actual de scris va rămâne neschimbat întrucât îl consider reprezentativ pentru persoana mea, paginilor de jurnal li se vor adăuga treptat note de completare, având ca scop principal explicarea dedesubturilor din momentele destăinuite în acesta. Concret, vor fi discuții mai pe larg despre lucrurile ce s-au petrecut, cu rațiuni și motivații, astfel încât să se poată înțelege mai bine și realitatea lumii ce o înfățișez atât de idealist în jurnal.


Și celor ce au înțeles corect natura însemnărilor mele le recomand parcurgerea notelor suplimentare, întrucât detaliilor originale nu doar că li se dezvăluie adevăratul sens, ci li se adaugă și mici dezvăluiri pe alocuri, din spatele momentelor împărtășite cu dumneavoastră cititorii.

Cuprins
Săptămâna 1

Pagina principală