Pagina principală ➢ Ziua 8
Cuprins

Ziua 8

În 4.120 de cuvinte


Săpun de liliac

-

O bentiță neagră

-

Iepurașul tău

-

Miros de femeie

-

Puțin sărat

-

Suc

-

Cu spatele pe masă

-

Întotdeauna fata câștigă

Astăzi este sâmbătă, suntem împreună de o săptămână deja, he he. Mă trezesc, deschid ochii, ciulesc urechile, Lia trebuie să fie tot în pat, aștept să se ridice și să calce pe mine, am dormit tot pe covoraș.

Se trezește dar nu calcă, mă ocolește. Devin trist, mă simt neglijat. Începe să se schimbe fără să zică nimic. Întorc privirea, aștept. Mă prinde din spate, printre picioare, de mădular.

- Vreau să fac ceva cu el.

Mă împinge spre baie. Am mâinile legate de aseară. Pe țevile de apă de lângă chiuvetă are un cârlig. Agață de el legătura care-mi ține mâinile. Îmi dă pantalonii jos. Încep să mă întreb ce se petrece. Își pune o pereche de mănuși de menaj. Pe chiuvetă așază o placă de plastic albă, acoperă chiuveta, o face măsuță. Îmi ia băiețelul și îl pune pe placă. Caută sub chiuvetă în dulap și scoate o sticlă cu ceva mov, toarnă din ea pe băiat. Miroase numai a liliac. Mă freacă puțin, îl întinde peste tot. Mai pune.


Pleacă spre bucătărie și mă lasă așa, năclăit tot de săpun de liliac cel mai probabil. Când iese stinge și lumina.


O aud că face ceva pe acolo, dar nu îmi dau seama ce. Aud aragazul la un moment dat. Drace zic, m-a lăsat așa legat și s-a dus să se apuce de gătit? Și aștept în baia ei, în întuneric, vreo zece minute.


Se întoarce cu o cană de cafea, soarbe pe îndelete din ea. În mână încă are o mănușă. Luând din cafea câte puțin se apropie de mine și începe să mă frece cu mâna în care are mănușa. Eu tot aștept să spună ce se întâmplă, dar nu primesc nici o explicație. Mâna ei întinde săpunul peste tot și cam atât.

- Lia ... încep eu ...

- A, da, era să uit, spune ea. Se întoarce spre coșul de rufe, caută în el și mă pricopsesc cu câteva articole de lenjerie făcute ghem tare și îndesate bine în spatele dinților.

Continuă să mă dea cu săpun, de data asta insistând spre vârful zonei vizate. Încep să mă agit puțin, căci insistă într-un punct cheie. Își tot trece mâna pe acolo și soarbe absentă din cafea. La un moment dat alunecarea cu săpun a degetelor din mănușă pe el, biruie. Mă sfârșesc pe placa ei albă pusă pe chiuvetă. Ea își continuă mișcarea netulburată. Sunt sensibil acum, încep să mă zbat, nu-mi mai place, nu mai vreau! Se apropie de urechea mea.

- Iubitule, ce simți acum este un disconfort mic față de un scop mai înalt. Trebuie să fac asta, în regulă?


Insistă acolo până nu mai am reacții deloc, mă zbat în legături fără folos. Când încep să nu mai simt nimic îmi dă pace.

- Poftim, am terminat. O să am ceva treabă în bucătărie, îți vei face singur pe tot restul corpului cum ți-am făcut eu aici, ne-am înțeles?

Mă dezleagă, îmi cere să intru în cadă și să mă fac mic. Toarnă peste mine sticla de săpun de liliac.

- Las ușa deschisă la baie, dacă aud cumva că te întrerupi în a te face peste tot după cum am cerut, de o sută de ori îți mai fac așa. Cu apă te dai când zic eu, întâi te freci doar cu săpunul.

Cred că m-am frecat ca un nebun o oră, peste tot, de frică să nu i se pară că stau și să facă ce a zis, că ar face garantat, nu am nici un dubiu. Fac în cadă numai spumă de săpun și sunt alunecos ca un șarpe de la el, că a turnat cam toată sticla și a pus dopul la cadă.


Vine să mă vadă, are mânecile suflecate. Stă în ușă, privește cum mă frec.

- Doamne cu câtă pofta ți-aș da acum câteva curele, pe fundul ăla plin de săpun ... știi ce bine s-ar lipi?

Nu mă simt curios în a știi de ce se abține, las situația să treacă așa. Se întoarce în bucătărie.


- Poți să te dai și cu apă poftim, zice și varsă pe mine o oală de zece litri, îți ajunge asta. Să nu te găsesc pe undeva nedat că nu știu ce-ți fac. Mă întorc și te caut și în cur și în urechi, fii atent.

Este imposibil să nu fiu dat peste tot, am aproape două ore de când stau în cadă. Săpunul ăsta nu cred că este orice săpun, că mi-a făcut pielea fină fină, trebuie să fie o cremă ceva.


- Ești gata? Ia să văd.

Mă inspectează peste tot, după cum a zis. Sincer, mă simt puțin jenat când mă caută chiar peste tot, cu luare-aminte.

- Off, cât te-aș bate acum, zice ea în timp ce mă examinează cu toată atenția, te-aș bate numai așa, din plăcere ...

Îmi pune dușul în brațe și pleacă înapoi. Mă limpezesc și mă chinui o mulțime să scap de spuma din cadă, că nu se mai duce pe scurgere deloc. Reușesc într-un final să las cada curată și merg în bucătărie.


Spre surprinderea mea Lia a făcut ceva pregătiri culinare, sunt prăjituri pe masă și un tort destul de înfiripat.

- Ce, nu credeai că gătesc? he he, și pe tine te pot băga la cuptor dacă vreau, nici nu e greu.

Tac amărât de ideea că m-ar mânca fără păreri de rău și mă pun pe scaun, lângă prăjituri. Îmi este cam foame nițel, că nu am mâncat nimic de când m-am trezit, și toată treaba cu baia m-a cam epuizat. Încep să iau din ele.

- Alea toate sunt pentru tine, și de fapt chiar trebuie să le termini înainte de prânz.

Sunt destule și până la prânz mai este puțin. Se întâmpla ceva, dar nu îmi dau seama ce. Bag pe sub nas din ele.


Mai rămân câteva prăjituri pe tavă. Nu mai vreau să mănânc. Lia simte și începe să mă îndoape, le împinge pe rând cu degetele, nu mă lasă nici să mestec.

- Nu au oase, bagă mai repede odată, zice și le tot îndeasă pe gât. Ceva se petrece clar.


- Sâmbăta trecută ne-am întâlnit prima dată iubitule. Ți-am luat un mic cadou, vreau să-l porți astăzi toată ziua. Vino!

Mergem în camera principală. Cum de au apărut scaunele aici din nou?

- Lia, zic ...

- Șșșș zice și îmi pune degetul pe buze, nu acum.

Peste ochi îmi trage o bentiță neagră.

- Îți place? E foarte frumoasă.

Pun mâna pe ea, o pipăi toată, este o bentiță normală, simplă, elastică.

- O vei purta toată ziua da? zice și simt că mă pupă pe obraz.

Aud voci, sunt femei, se aud pupături și exclamări de încântare. Stau pe loc, prin legătura de pe ochi oricum nu văd nimic.

- Și acesta este prietenul tău dragă? aud deodată lângă mine, concomitent cu o mână strecurată pe sub tricou, ce îmi atinge pătrățelele de pe abdomen.

- Sigur că da, acesta este, este nemaipomenit.


Mai multe glasuri vin din hol. Sunt în picioare, unde am fost lăsat. Cu ochii acoperiți nu mă simt încrezător să caut un scaun. Vocile s-au așezat jos, par a servi prăjituri. Cea care a întrebat dacă sunt prietenul Liei mă trage după ea. De data asta mâna se strecoară pe sub pantalonii scurți, prin spate, mă ține de o fesă. Stau cuminte, aud numai râsete și voie bună, își povestesc lucruri din corporație, sunt colege presupun.


- Da dragă, și idiotul ăla de country manager îmi cere mie să-i dau raportul fiscal pe ultimul semestru ... închipuiește-ți ... mie? ... de parcă eu sunt secretara lui ... ăștia nici măcar nu înțeleg că nu se poate extrage înainte de termen pe deasupra, zici că sunt bătuți în cap ...

- Vai, așa am pățit și eu cu un sales manager pe Bulgaria, m-a rugat să-i scot niște data metrics din CRM, că el nu se descurcă ... ha ha ha!

Se aud numai râsete.

- Și ce ai făcut?

- I-am răspuns exact așa " - Ai greșit mail-ul băiatul meu, tu vezi cui i-ai scris??"

Iar valuri de râsete.

- Acum nici pentru monthly sales KPIs nu mai scrie, o pune pe secretara lui, ha ha ha!

- Eh, da dragă, bărbații ăștia sunt niște tâmpiți ... nu e așa iepurașule, ești de acord cu noi? zice cea care mă ține de fund pe sub pantaloni.

Dau și eu din cap că da, nu vreau să mi se audă vocea.

- Ei, unde ai mai văzut Doinițo iepuraș fără urechi, ia dă-l la mămica încoace, chiar.


Sunt împins de fund spre o direcție oarecare, am idee unde e masa dar nu știu dacă am ceva în cale. O mână mă prinde de picior, urcă pe tricou și trage de el în jos. Instinctiv mă cobor până mă las pe un genunchi. Mi se pune pe cap ceva destul de lung și flexibil după cum se simte când mișc capul, dar ferm, că revine la aceeași poziție.

- Și coadă nu are iepurașul tău Violeto, ce iepuraș e ăsta?

Se aude un mic murmur, sunt întors pe loc și împins spre necunoscut. O mână mă trage spre ea. Sunt întors iarăși. Niște degete îmi explorează partea de dinapoi, după care țin tras de pantaloni. Aud râsete.

- Ooo, așa da Doinița, așa da iubita ...

Ceva îmi este introdus în fund prin pantaloni, presupun că au fost tăiați când a tras de ei. În mod bizar acel ceva stă bine, nu are deloc tendința de a ieși. Sunt pus să mă întorc pe loc. Se aud vocale de încântare. Îmi dau seama că acum am coadă și urechi de iepuraș. Sunt dat din mâna în mâna pe lângă masă. Mâini îmi ating corpul pe sub haine, unele senzual mijlocul, mă țin lipit de cineva care stă jos și vorbește subiecte corporatiste. Alte mâini pe sub haine îmi ating obraznic sexul, îl strâng între degete, timp în care sunt povestite frustrări tot corporatiste. O unghie lungă mă înțeapă imediat sub vârf, mă tot frământa acolo. Vocea este nervoasă, zice ceva de niște deadline-uri ridicole.


Sunt tras în jos, mă cobor pe genunchi de tot. Mâini cu degete delicate mă iau de cap, îmi dau urechile pe spate. Obrajii mei simt atingerea unor pulpe. Pe cap am ceva, probabil o fustă. Nu fac nici o mișcare. De afară, prin haine, mâini mă ghidează spre interior. Mă lipesc cu nasul de ea, este fină și foarte caldă. Sunt ținut apăsat, respir greu, am suflul fierbinte. Afară discuțiile continuă.


- Vreau și eu, dă-l pe sub masă.


Mâini mă îndepărtează, mă rotesc, un picior mă împinge ușor din spate. Merg în genunchi și mâini. Două picioare mă cuprind și mă trag spre ele. Capul îmi este adus la fel, dar picioarele ei sunt larg desfăcute. Niște mâini mă direcționează ușor în sus și în jos, înțeleg. Miroase frumos, dar are și miros de femeie. O ating cu atenție, încerc să fiu cu grijă. La un moment dat sunt presat acolo. Sorb înăuntru ce apăs, țin așa, tras în interior. Respir pe nas.


- Dar ce faceți dragă cu iepurașul ăsta de nu-l mai vedem și noi? Iubita, scoate-l afară te rog.


Sunt scos afară. Niște mâini mă șterg cu un șervețel pe buze, pe față, pe obraji. Degete îndrăznețe îmi dau o prăjiturică și se joacă cu limbuța mea în timpul procesului. Sunt ridicat în picioare. Ajung la altcineva, poate cea care a vorbit. Îmi sunt tăiați pantalonii cu ceva, apoi tricoul, rămân doar în codița și urechile de iepuraș. Și bentița neagră de peste ochi.


Cineva mă ia în interiorul gurii, simt o limbă foarte obraznică ce mă caută insistent sub vârf. Sunt scos afară și supt iarăși, simt când cald când rece. O mână mă ține întins bine de la bază, în timp ce capul este în interior, la dispoziția nerușinatei limbi, o simt cum vrea să mă descarce, dar după atingerile Liei de azi-dimineață nu este posibil.


Sunt dat deoparte. Alte mâinile mă trag spre ele. Mă lucrează energic și degete tari, făcute inel, îmi lovesc urechile capului, îl ating și trec peste el de parcă nici nu este. Mă doare.

Ajung iar sub masă, la altcineva. Simt alt miros de femeie. O ating peste tot, este foarte udă, o fac curată. Picioarele ei îmi caută bilele, le prind de deasupra, între degetul mare și degetele următoare. Când atinge eliberarea mă întinde de ele, cu piciorul zgârcit ca într-o încordare. Doare iar.


- Ce, și ce dacă vreau? Ia uite mă, d-aia nu mai pot eu, vine cu mine.

O mână mă trage de ceafă afară, mă prinde de palmă și mă duce după ea. Nu mergem mult și sunt împins pe spate, cad luat prin surprindere, dar cad pe pat. Se urcă peste mine și se trage în el furios, energic, fără răbdare.

- Poftim, ce mare lucru?

Cineva merge prin pat. Simt o pereche de fese că îmi cuprind nasul, se așază. Se foiește.

Cea care mă călărește ajunge la climax, se mai mișcă puțin și se oprește.

- Huh, stai, așteaptă puțin, hah, să-mi revin ...

Cele două fac schimb. Fesele de acum sunt ude, calde și moi. Are miros surprinzător de plăcut.


Sunt dat cu un spray pe față și jos, și șters atent de cele două, cu șervețele. Ajung înapoi în cameră, lăsat în picioare pe lângă ele.

- Este ca nou, nu are nimic.

Simt un nas că mă miroase acolo.

- L-am șters dragă, e curat, poți să-l iei și tu dacă vrei, zice ironic o voce.


O mâna mă trage lângă ea și mă cuprinde duios de mijloc, mă sărută tandru pe șolduri. Aud argumente exprimate într-o limba pe care nu o înțeleg. Mâna mă mângâie pe abdomen și mă pune pe piciorul respectivei. Caut să stau pe el fără să mă apăs, probabil am o tonă în plus față de tipă. Mă mângâie jos acum și își tot plimbă mâna prin zonă. Mă dă aproape și mă sărută pe obraz. Îmi țin echilibrul cu greu. După atingeri zici că îi este milă pentru ce s-a întâmplat.


Sunt tras de acolo spre ușurarea mea, căci stau tare rău fără să mă las pe piciorul respectivei. Sunt manevrat puțin și făcut să stau drept, dar în genunchi. La picioare îmi ajunge o pernuță. Cea care m-a luat mă ține în fața ei și mă mângâie pe cap. Spune că îi place de mine, sunt un băiat drăguț. Mă sărută pe nepregătite pe buze. O limbă iscoditoare îmi cercetează atent toate cotloanele gurii.

- Vedeți iubitele cât țin eu la voi, îl pup unde ați pus voi fundurile, așa mult vă iubește Mia pe toate ...

Prin jumătățile de pereți dintre camere s-a văzut tot. Mă pătrunde iar cu limba, adânc, pretutindeni, o face de parcă mă gustă.

- E chiar mai bun așa, puțin sărat ...

- Oo, haide dragă, nu fi porno, dă-i o prăjitură ceva, poftim.

Rămân pe loc, îmi este tras capul într-o parte, cea care a vorbit este lângă ea. Sunt sărutat și primesc în gură prăjitura.

- Suc nu-i dai, poate îi este sete, face una.

- Ba suc o să-i dau eu, că ați început deja să-l țineți în brațe cam mult. Ia treci încoace! strigă o voce și mă trage de mână.

Mă ridic, o urmez. Când ne oprim sunt apăsat pe umeri până mă așez în fund. Trebuie să fim în baie, căci simt gresie sub fese. Capul îmi este dat pe spate. O pereche de picioare mă încalecă. Două degete se strecoară printre buzele mele și îmi depărtează maxilarele. Mă ține ferm, mă doare.

- Nu mă interesează să-ți placă, mă interesează să te conformezi.

Îmi dă suc. Nu-mi place deloc, dar încerc să fiu conform. Înghit repede ca să nu mă înec și să tușesc. Este neplăcut total, dar presupun că ăsta e prețul biletului de a fi cu grupul lor. Se șterge, își tamponează buzele de mine, ținându-mă din spatele capului.

În camera în care sunt adunate se aud două palme venind dinspre baie. Cea care m-a dus acolo mă aduce înapoi și se trântește pe scaun. Se simte o tăcere stranie. Sigur își vorbesc din priviri.

- Vino cu mine, spune altă voce.

Merg și mai primesc suc. Este la fel de rău. Sunt apăsat cu mâna pe umăr, semn că să rămân pe loc. De dincolo se aud discuții, proteste. Iar se vorbește în cuvinte străine. Rând pe rând sunt vizitat. Este îngrozitor ce înghit.

O mână mă mângâie pe cap, trebuie să fie a celei care m-a ținut pe picior. Încearcă să fie duioasă. În cadrul ușii se simte cineva. Sunt încălecat și se repetă aceleași lucru cu cel făcut de toate.


În camera principală, cea cu masa, sunt atins iarăși de mâini pe rând. Îmi este rău de la suc. Cineva mă întinde cu spatele pe masă, se pare că este eliberată de farfurii și prăjituri. Picioarele îmi rămân jos. Tipele se trag în mine cu rândul, cele mai multe o fac brutal, mă doare. Pe față îmi poposește un piept. O mână se strecoară pe sub el, îmi ține gura. Îmi vine să țip, mă doare cum o fac fără nici un considerent, simt cum îl îndoaie și trosnește când se dau în jos. Aud râsete.

Mă tem să nu-l rupă, plâng și mă rog de ele în gând. Mâna și pieptul mă țin lipit de masă ferm, sub ele lacrimile îmi curg șiroi. Când îmi este permis să mă ridic sunt în stare de șoc, instinctiv mă las jos, mă fac mic. Mâini mă ating pe rând pe cap, un deget buzele. Se aude ușa și se face liniște. Stau ghemuit și tremur.

❦✿

Se aude ușa din nou.

- Vali unde ești? Colegele mele au plecat, suntem numai noi. Unde te-ai dus?

Sunt făcut ghem unde m-au lăsat, tremur tot. Lia mă ridică.

- Haide, vino în dormitor să te întinzi puțin.


Îmi leagă mâinile la spate, așa tremurând cum sunt, și mă împinge în dormitor. Mă ghidează spre pat, căci nu-mi dă jos legătura de la ochi, și mă pune pe spate, cu mâinile dedesubt. Apoi se urcă peste mine, îmbrăcată. Are fața lângă a mea, că îi simt răsuflarea. Tremur. Antebrațele ei îmi strâng umerii.

- Îți este frică Vali? Ești speriat?

Îmi este frică să zic că mă tem. Stând sub ea, legat la mâini și la ochi, nu am nici o apărare.

- Îți este frică de mine? Astăzi nici nu te-am atins ... Bine, afară de azi-dimineață, ai văzut ce bine a fost că am făcut ce am făcut? Să știi că toate colegele mele sunt încântate de tine, toate mi-au cerut să te las pe la ele ...

- Dar nu știu dacă o voi face încă, nu ești suficient de îmblânzit, trebuie să mai lucrez cu tine ...

Nu pot spune nimic, sunt tot în stare de șoc. Începe să-mi mângâie fața.

- Iubitule, nici nu ai idee cât te iubesc, spune ea și își plimbă mâinile pe mine. Vrei să-ți arăt? Uite ...

Își pune palma peste buzele mele și mă ține apăsat. Degetul mare și cel arătător îmi strâng nările.

- Te iubesc atât de mult încât îți pot face orice dorești, înțelegi, chiar și ce nu îți place dar ai vrea. Știu că iubești să fii chinuit, și cu tine am să o fac până la capăt, te voi chinui până mori, atât de mult te iubesc ...


Încep să am nevoie urgent de aer dar cu mâinile legate sub mine și cu ea deasupra mea, nu prea am opțiuni. Nu doresc categoric ce-mi face, sunt fricos și comod.

- Te iubesc iubitule, ador să simt cum te zbați sub mine ... sunt în extaz când nu poți face nimic ...

Blugii ei îmi presează băiatul de abdomen, se freacă de el cu partea lor dură, sub care sunt capse.

- Vreau să văd cum te termini de la ce fac scumpule, cu ele nu ai făcut-o că te-a pregătit mami de dimineață, dar acum cu mine o vei face ... eu sunt prietena ta, nu ele ... am să insist până obțin ce vreau ...

Sunt disperat de aer și în mod bizar băiatul se face uriaș, Lia se chinuie să-l învingă.

- Cuiva îi place mult ... dar tot eu voi câștiga ... întotdeauna fata câștigă ...


De la palma ei care îmi obturează respirația îmi pierd cunoștința. Când îmi revin, sunt ud tot acolo jos.

- Vai, nici nu știi ce frumos a fost să te fac să îți dai drumul pe tine, eu doar stând deasupra ta ... ar trebui să-mi pupi blugii că ți-au făcut ceva așa de minunat ... nu te simți mai bine acum?

Mă simt, că respir din nou, am gura liberă.

- De fapt știi ceva, mă vei atinge și pe mine cum le-ai atins pe ele pe sub masă. Eu ca iubită nu merit așa ceva?

- Dar nu ne putem cunoaștem acolo, o vei face așa, pe deasupra, hai.

Se freacă puțin pe abdomenul meu cu blugii, apoi îmi încalecă capul.

- Iubitule, vreau cum au avut ele.

Are tonul serios.

Îmi este foarte silă de mine, nu mă ating de ce eliberez, așa bizar pe cât pare. Dar ea nu ține deloc cont de asta, căci pune blugii uzi exact pe buzele mele.

- Vreau să faci tot, haide. Din poziția asta te pot lăsa iar fără aer. Să te văd cum o faci, îmi place să privesc.

Încep să fac ce dorește, nu este ca și cum am opțiuni. Se mișcă deasupra mea să o ating peste tot unde este udă de mine. Mi se face grozav de silă, dar cum stă călare nu am ce face.

- Lia, te rog ...

- Mă poți ruga ce dorești după ce termini, nu strica momentul ...

- Lia ...

Se așază pe mine, vădit supărată. Iar nu pot respira.

- Iubitule, când ești gata să mă rogi să te las să cureți acolo, începi să dai din cap ... până atunci așa stau ... nu am nevoie să-ți placă, am nevoie să te conformezi.

Cuvintele sunt cunoscute. Fără aer din nou cedez repede, nu vreau să stau până leșin iar, mai ales că tot nu mi-ar da pace. Dau din cap.

- Să te aud.

- Iubita mea, te rog frumos să-mi dai voie să te ... să te curăț acolo ...

- Este cea mai jalnică rugăminte pe care am auzit-o vreodată, dar ... eh, sunt fată bună, te las să scapi cu atât. Îmi este suficient să te văd că o faci, de data asta.

- Haide, rezumă ce ai început, și dacă o faci prea în silă, așa stau până la noapte.


Nu îmi dă drumul până nu îi fac blugii curați curați. Îmi este cu mult mai rău decât mi-a fost când m-au făcut să beau suc, am oroare să mă ating de mine. Dar Lia nu este genul care să cedeze ceva, așa micuță și greu de remarcat cum pare, în psihic este foarte mare și puternică, nu poate fi făcută să alunece un deget înapoi. Stă pe mine până fac tot ce dorește.


- Iubitule ... Vali ... Tipule ... cu mine lucrurile nu merg decât cum zic eu. Ți-am zis că trebuia să pleci când era ușa deschisă, ai avut o șansă. Acum nu mai ai opțiuni. Poți doar să faci ce-ți spun, sau să te fac să faci ce-ți spun, înțelegi? Sigur că nu înțelegi. Dar vei înțelege ... mai târziu vei înțelege.

- Dacă îți spun că vreau să te înghiți, te înghiți. Ți se pare că ai variante?

Cum stau legat în pat cu ochii acoperiți și cu ea deasupra mea, nu am multe variante.

- Nu înțeleg ce trebuie să fac, scâncesc ... nu-mi place deloc Lia, de ce vrei să fac așa ceva?

- Păi nu mă interesează dacă îți place, ți se zice asta a treia oară astăzi, mă interesează să te conformezi. Ce trebuie să faci e foarte simplu, execuți ce ți se cere. Dacă eu sau prietenele mele vrem ceva, tu o faci și gata, chiar nu ne interesează ce crezi tu sau ce ți se pare. Nu văd unde este loc de neînțeles?

În acea noapte așa am dormit, legat și cu ea deasupra mea, nici codița și nici banda de la ochi nu mi le-a dat jos.

Cuprins

13.06.2021

Vali Grama

Pagina principală ➢ Ziua 8