Pagina principală ➢ Ziua 9
Cuprins

Ziua 9

În 4.100 de cuvinte


Nu suntem femei obișnuite

-

Oricum îți place să lingi

-

Ploaie de curele subțiri

-

Ești un prostuț

-

Sub copacii înalți

-

Un inel de femeie

Mă trezesc. Este tot deasupra mea, nu s-a mișcat. Mă dor brațele îngrozitor de la cât am stat pe ele. Nu văd dacă e trează.

- Iubita mea? șoptesc eu.

- Prințesa mea?

- Lia? ... Lia? ... Te rog frumos, fie-ți milă de mine, nu mai pot deloc ...

- Și ce vrei să-ți fac? aud o șoaptă.

- Te rog frumos, lasă-mă să mă mișc puțin, îmi cad mâinile de durere ... și aș vrea să-mi dau jos codița de iepuraș ... e incomodă ... aș vrea să văd din nou ... mi-ai spus să țin legătura toată ziua ... am ținut-o ... azi e altă zi ...

Un sărut senzual pe buze mă întrerupe.

- Știi că nu ești liber, da? Nu mi se pare că înțelegi ... și nu-mi place deloc că nu asculți ... eu sunt iubita ta de acum ... trebuie să faci tot ce-ți spun și cât îți spun ... nu ai opțiuni.

- Păi ...

- Mă voi da jos când voi dori. Legătura de pe ochi o vei ține în continuare. Iar codița ... ei bine ... codița mi se pare distractivă, deci rămâne. Mai dorești și altceva?

- Păi, în cazul ăsta doresc să ...

Să ne împăcăm am vrut să spun, dar nu reușesc. Îmi împinge ceva în gură, nu mai pot vorbi.

- Iubesc să stau deasupra unui tip legat la spate și la ochi, cu gura astupată, știi? Îi pot face absolut orice vreau ... îmi șoptește în ureche. Orice!

Îi simt dinții mici cum îmi prind lobul urechii și strâng puternic. Țip și nu se aude prea mult în afara dormitorului. O aud râzând.

- Ce poți să faci acum tipule? Ești în mâinile mele ... dacă vreau pot să-ți mănânc urechile pe bune ... uite așa ... Și mă mușcă iar.


Inima îmi bate cu putere. Nu mă simt în pericol, dar mă simt împins spre o prăpastie în care nu doresc să cad. Vrea să-mi arate că deține controlul complet, iar eu încerc să scap cu ceva control rămas.


- În relația noastră doar eu fac alegerile, în regulă? Ai idee ce s-ar fi întâmplat ieri dacă ai fi terminat în vreuna dintre prietenele mele?

- ...

- Ar fi trebuit să o cureți exemplar. Și tu clar nu ai fi vrut. Eu te înțeleg că nu ai face așa ceva, dar niciuna din ele n-ar înțelege un refuz, mai ales un așa refuz.

- Ar fi fost o jignire teribilă adusă lor. Probabil ai observat că nu suntem femei obișnuite. Nu acceptăm rahaturi. Chiar și pentru un tip ca tine, nu suntem joacă. Nu înțelegi în ce ești intrat.


Ba înțelegeam câte ceva, aveau destui bani cât să consider că nu mă interesează un conflict cu ele. Banii cumpără multe. Și oricum, ești cel mai puternic tip din lume când stai în banca ta, nu când ești ieșit. Nu sunt prost. Oftez lung.


O simt că mă atinge acolo cu ceva moale, alunecos, care mă cuprinde. Stă călare pe burta mea și genunchii ei îmi strâng pieptul. Mi se face băț de la atingere instantaneu, intru în ceva foarte alunecos și cald, fierbinte chiar. Mă presează cu mișcări energice, să pătrund chestia aia cât mai adânc.

- Oh, da iubitule, da, așa ... mă încurajează ea.

Îmi vine și încep să mă eliberez. O mișcă la fel, mă torturează fiecare centimetru smucit de ea în sus și în jos, țip mai tare ca atunci când îmi mușca urechea, dar are același efect, sunetul de abia iese din cameră.

- Nu-ți place? Ah, ce bine e! Poftim! Să știi al cui ești! zice și mă atinge și mai repede cu jucăria, pe toată lungimea.

- Na! să insist puțin aici, la cap, spune și îl ține cu o mână să stea drept. E bine aici iubitule? ești sensibil acum? ăsta e locul?

Mă face să intru cu vârful numai, în treaba respectivă, doar ca să o scoată și să o bage din nou. Este sadism curat, sunt foarte sensibil după eliberare, și tâmpenia cu care mă atinge este mai alunecoasă ca orice.

Urlu de-a binelea, în râsetele ei care se aud mai tare ca țipătul meu interior. Îmi încordez mușchii abdominali, încerc să scap, dar stă călare pe mine foarte bine, nu pot face nimic.

- Prostuțule, fetele ca mine își permit să călărească cai adevărați ... ești un tip puternic da, dar între picioarele mele am strunit armăsari de o tonă ... unul ca tine, de 80 de kg este ca un miel ... de pluș.


Nu sunt ca un miel, dar nu sunt nici prea departe pentru ea. Rotește și mișcă mănușa, sau ce anume este, pe mine, până devin epuizat și moale.

- Așa se îmblânzesc și caii dragule, știi? Te urci pe ei și nu le mai dai drumul până nu se domolesc complet. Sigur, trebuie mai multe ședințe, dar insistența este cheia ...

- Ia să vedem dacă am făcut progrese. Repetă vorbele în gând: "nu mă interesează să-ți placă, mă interesează să te conformezi"

... nu mă interesează să-ți placă, mă interesează să te conformezi

- Te conformezi?

Îmi scoate din gură ce a împins mai devreme.

- Deschide gura.

O deschid.

Simt că îmi alunecă ceva pe limbă, pe gât.

- Sunt eu, dragule, este gustul meu, este o picătură din mine. Este în regulă?

Dau din cap că da.

Simt că mi se lipește de față ceva moale, este chestia cu care m-a tot atins.

- Acum ești tu, este gustul tău. Probabil te urăști destul de tare, de ai așa aversiune. Dar pentru mine nu contează, aici o țin până se scurge toată ...

Este îngrozitor, o ține lipită strâns pe gura mea și nu pot face nimic.

- Am să te îndulcesc puțin, să ți se pară mai ușor ... am să las picături din mine să vină spre tine, prin ea ... este liberă la ambele capete ... dar vor veni la urmă firește ...


Mi se face un rău incredibil, dar nu am variante. Cu mâinile legate de aseară, și ea dormită pe mine toată noaptea, sunt departe de puterile mele, pe care le-am epuizat oricum la momentele de călărie de mai devreme.

- Gata? Ia să văd, este golită oare?

Un mic șuvoi de apă vine prin ea ... dar nu este apă. Mă amărăsc de tot și încep să plâng sub chestia moale pe care Lia s-a poziționat.

- Ei, văd că nu ai murit, de ce trebuie să faci să fie totul așa de dificil, parcă tu ești femeia ...


Se dă jos de pe mine, în sfârșit. Îmi dă voie chiar să mă mișc. Îmi rotesc brațele în articulație. Nu îndrăznesc să cer nimic de frică să nu se pună înapoi pe mine. Mă ridică în picioare. Îmi scoate codița. Mă dezleagă doar la mâini.

- Iubitule, de astăzi în casa mea vei fi legat ori la ochi ori la mâini, ne-am înțeles? Nu se poate altfel. Să te aud.

- Sigur prințesa mea, cum spui tu.

Încasez o palmă teribilă, pe neașteptate.

- Nu sunt prințesa ta, sunt iubita ta, e diferență. Cu "prințesele" te vezi ocazional, cu mine trăiești. Ai înțeles?

- Da ... iubita mea ...

Mai iau o palmă.

- Când nu-ți vine să-mi spui iubita mea poți să-mi spui și șefa mea, că nu mă supăr.

- Da șefa mea, cum spui tu.

Iar mă lovește.

- Iubesc să te bat dragule, ești atât de adorabil când te temi ... devi chiar delicios ...


Mă lovește de câteva ori până mă fac ghem speriat la picioarele ei, le caut disperat, bâjbâind, să le sărut, să o îmbunez.

- Haide, ridică-te sau iau cureaua, vreau să mâncăm, spune după ce le sărut pentru puțină vreme.

- M-ai pupa și în fund dacă ți-aș permite să urci mai sus de picioare, știu.

Mă trage de mână spre bucătărie, unde mă așază pe un scaun.


- Mănânci așa, legat la ochi, vreau să văd cum te murdărești.

La masă avem paste cu sos. Nu este nici lingură nici furculiță. Nu sunt genul care se murdărește.

- Vei lua cu mâna dragule, îmi place să privesc bărbatul adus la nivel primitiv ... voi oricum gândiți prea mult tocmai când nu este cazul ...

- Și oricum dacă nu vezi înseamnă că nu te vede nimeni, ce-ți faci probleme? Mă vezi pe mine că mă uit la tine?

Mda, nu văd pe nimeni dar tot încerc să iau cu două degete ... când mâna ei îmi pune deodată spaghete peste tot! ... mă freacă cu ele pe față și mă mânjește pe piept!

- Vreau să văd că mănânci din farfurie cu mâinile la spate, gata! Dacă zic să te murdărești, te murdărești, ce nu înțelegi? Du mâinile la spate imediat!

Le duc, mă leagă iar. Oftez.

- Dacă mai oftezi te bat. Mănânci spaghete sau mănânci bătaie și apoi spaghete?

Mă conformez, nu este de glumit. Mănânc din farfurie întocmai cum a zis.

- Vreau să văd că o lingi acum, ține capul acolo și fă-o curată! Oricum îți place să lingi, să nu te aud că nu vrei.

Îmi plec capul și fac plăcere farfuriei. Primesc o palmă.

- Nu fi porno.


Mă trage spre chiuvetă și mă spală pe față, mă șterge pe piept. Strânge prin bucătărie în timp ce aștept pe loc, unde m-a lăsat. Nu pot să mă orientez bine legat la ochi. Mă lovește cu palma peste băiețel când se tot învârte pe lângă mine.

- Să vezi ce-ți fac când termin de strâns, stai să vezi.


Sunt dus de mână în baie. Îmi cere să mă pun în genunchi. Primesc în gură ceva textil și mult, mă umple până adânc înăuntru, mă face să respir greu. Îmi împinge capul spre înainte până când gâtul meu întâlnește o margine rece și tare, trebuie să fie vasul toaletei. Se așază astfel încât să nu pot retrage capul, sunt prins. Mă trage de mâini spre ea și ridic singur fundul, să-mi păstrez echilibrul.

- Iubitul meu, nu sunt deloc mulțumită de tine, tu știi că ești tare neascultător? Când am vrut să-mi cureți blugii nu ai vrut, de dimineață nu mai voiai să stau pe tine, ba cereai și să te dezleg la ochi. Că nu vrei să înghiți când îți cer nici nu mai zic, nici spaghete nu mâncai fără să mă dau la tine ... așa nu se mai poate, pentru mine este lipsă de respect. Mi-ai mai și vorbit cu prințesa mea, de parcă sunt o gagică oarecare. Sunt iubita ta permanentă, și în același timp și șefa ta, se pare că nu înțelegi ce sunt.

Sunt tras de legături și ridic fundul în sus cât pot. Capul îmi este ținut apăsat sub ea, în toaletă, stă pe el încălecată, mă doare gâtul, ceafa și mâinile, din poziția asta nu am nici o șansă de scăpare, pot doar să mă las moale și să sper că voi putea suporta ce plănuiește.

- Pentru că sunt atât de bună cu tine, îmi poți umple toaleta cu lacrimile tale, îți dau voie, nu mă supăr dacă plângi, ha ha ha!

Tocmai încep să mă întreb ce lacrimi, când o ploaie de curele subțiri se abate asupra mea. După cum sunt ținut nu pot să mă las jos să feresc fundul, că mă trage de mâini. Dă fără milă, fac pe mine de la primele lovituri, nu glumește deloc. Încerc să mă zbat într-un fel, dar am gâtul presat bine de marginea toaletei, și stă deasupra în așa poziție încât nu pot face nimic, nu reușesc să-l trag afară. Câteva curele mă ating cu vârful între picioare, mă ia cu amețeală, dar Lia mă ține în echilibru și continuă să mă snopească.

Într-un final se ridică de pe capul meu și îmi dă voie să-l scot. Mă prăbușesc imediat în balta pe care am făcut-o, sunt în stare de șoc, am spasme. Nu mai țin minte când m-a pus în cadă și a început să dea apă cu dușul pe mine, când rece, când fiartă, este totul în ceață. Știu doar că la un moment dat m-am dezmeticit în cadă.


- Haide iubitul meu, revino-ți sau iau iar cureaua, nu este departe ...

Dârdâi în cadă ca un câine speriat de artificii, sunt făcut ghem. Continuă să dea cu apă când rece când fierbinte și până la urmă senzațiile mă fac să vreau să ies.

- Vai ... ce-mi place când asculți ... vino să te pup ...

Mă duc spre ea ca un copil mic, mai mult nu judec acum. Mă ia în brațe așa ud cum sunt și cu o mână mă atinge pe fund. Sar înainte spre ea și aud exclamări de mirare-încântare.

- Ooo, iubitule, îmi place când mă iei așa.

Nu înțeleg nimic, reacționez când mă atinge pe fund, este roșu și doare. Mă face să mă împing în ea până încetez să-mi mai feresc fundul de atingeri, sunt epuizat de tot.


- Uite ce ai făcut pe jos, așa mă iubești tu pe mine? Ce e balta asta aici?

Nu sunt prea lucid, nu înțeleg ce baltă.


Mă duce în dormitor, mi-am mai revenit dar tremur la fiecare mișcare a ei spre mine, căci mi-a scos legătura de la ochi și o pot vedea acum. Mă îmbracă, vibrez ca o frunza de fiecare dată când se apropie.

- Dacă ai fi mereu așa cuminte nu te-aș mai ține legat, este totul din cauza ta, că ești complet neascultător, nu pot avea nici o bază ...

- Ce stai așa alb la față, tu auzi ce vorbesc eu cu tine?

❃✿

Mă sprijin de perete lângă ușă ... mă reazem de ea în lift ... mă trage de mâna spre mașină ... mă clatin ... văd negru ... nu înțeleg ce înseamnă "înainte" ... o văd pe scaun cum conduce și țipă, dar nu aud nimic ... mă împleticesc de niște trepte ... parcă am mai fost pe aici ... sunt lăsat să cad pe o masă moale cu cearceaf pe ea ... aud frânturi de cuvinte ...

- ... "cu cureaua" ... "peste fund" ... "da, tare" ... "acum jumătate de oră" ... "era de atunci" ... "duș fierbinte și rece" ... "păi nu își revenea" ... "sigur că da, faceți-i" ...


Încep să-mi revin. Sunt în cabinetul doamnei Ruxandra?

- Îți revii? Ți-am administrat un vasopresor, ai bradicardie și hipotensiune, sistemul nervos parasimpatic a fost stimulat prea mult și s-a creat un dezechilibru hemodinamic temporar ... o să-ți revii ... mai ți se întunecă privirea?

Dau din cap că nu.

- Lia, dă-i cafea toată ziua, astăzi o să aibă tendință de leșin ca urmare a pulsului scăzut, cafeaua ridică ... ce i-am administrat eu ține puțin.


Mă trage după ea prin parcare. Mă simt tare prost că a trebuit să mă ducă la cabinet.

- Lia ...

Nu prea am voce.

- Lia ... îmi pare rău ...

Se oprește brusc. Îmi sare de gât și mă pupă lung, apăsat.

- Ești un prostuț Vali, treci înăuntru.

Sunt un prostuț. Mă urc cuminte și mi se face iar frică de mașină, acum o percep mai clar.

Conduce prin oraș, este puțin după prânz, duminică, soare, trafic scăzut. Oprește la o unitate care servește de la geam, în mașină, comandă cartofi, maioneză, sos tomat picant și două pahare de cafea. Ia punga cu produse și mi-o pune în brațe. Paharele le pune în suport, în consola centrală.

- Întâi bei cafea, ai văzut ce a spus doamna doctor. Haide, acum adică.

Iau din cafea. Nu am idee unde mergem. Zona este cunoscută, suntem pe la mine. Trecem un pod și ieșim din oraș, zona administrativă. Eh, pe aici treceam cândva cu o placă cu roți, când lucram la fabrica de pâine ... he he ... chiar pe drumul ăsta o luăm ... nu sunt nostalgic după trecut dar are o oarecare însemnătate ...

- Nu vei putea ieși prin partea asta Lia, drumul este blocat, a fost închis recent.

- Ai terminat cafeaua? Pune paharul la loc și ia-l pe celălalt.


Ajungem repede la capătul drumului, trecând pe lângă multe tiruri staționate ce așteaptă descărcarea. Drumul este blocat cu greutăți de beton, știam, trec ocazional pe acolo când ies spre pădure sau alte treburi. Greutățile sunt puse ca să oprească mașinile să mai iasă în șoseaua de centură cum o făceau cândva, plus că pe acolo este și o linie de tren neștiută dar circulată, care a făcut evenimente.

Lia se uită la ele și se apropie pieziș de una, o atinge și începe să o împingă.

- Am bări dragă, nu sunt așa nepregătită ...

Presupun că are și experiență căci din câteva mișcări dă la o parte pe două dintre ele, poate trece fără să atingă nimic acum. Obstacolele sunt grele dar nu pentru mașina ei. Văd în oglindă câțiva șoferi de tir ieșiți să vadă ce se petrece.


Trecem bariera mișcată și calea ferată, așteptăm să se facă loc să intrăm pe șosea. Merge încet, văd câmpurile. Aici mi-am probat prima dată corturile ... pe amândouă ... afară de în curte bineînțeles ... aici am explorat prima dată o pădure, singur, că am mai fost în păduri, dar cu alții ...

Spre aceeași zonă ne îndreptăm. Când am fost eu prima dată aici am găsit numai țânțari, căci plouase. Mergem pe un drum pietruit destul de bun, mai ales pentru o mașină de teren. Coborâm o pantă și suntem chiar în pădure, terenul e neted și frumos acum. Sub copacii înalți este liniște, umbră și răcoare.

❁❀❦

Oprește motorul, se face tăcere de tot. Vocea ei blândă se aude altfel, mă simt topit.

- Vrei să mănânci? Ia dă-mi să văd.

Ia punga și scoate sosurile. Scoate ceva de tăiat de undeva din mașină și taie un pahar de cafea gol, de la jumătate. Pune în el maioneza și sosul tomat picant. Le amestecă cu degetul. Îi privesc baza unghiei cum este suptă și dispare în buzele ei odată cu inima mea. Este foarte frumoasă Lia.

Îmi oferă punga cu cartofi, iau din ei. Își dă vârful degetului prin sos și îmi dă câte puțin între buze, se joacă cu mine. Mă doare pieptul, dar nu de la ce s-a întâmplat azi-dimineață. Simt că înviez de fiecare dată când îmi dă cu degetul așa. Și vocea ei este schimbată ...

- De ce mă privește așa Vali, ce este?

Am inima până la gât, dacă deschid gura sare afară ... Îmi atinge buzele și uit să mai respir, sunt blocat ...

- Îți place de mine, îți place de iubita ta?

Nu mai pot nici să vorbesc, vocea ei blândă mă topește complet.

Dă cartofii deoparte, și sosul, și vine peste mine pe scaun. Inima mi se oprește cu totul de la apropiere. Mă cuprinde pe după gât. Mă sărută și mă face să respir din nou, prin ea, căci singur nu mai respir.

- E plăcut să văd că bărbații uită să mai respire când mă privesc ... spune și își dă părul pe spate.

Mă sărută din nou, adânc, și mă face să-mi pierd iar suflarea.

- Nu mă deranjează să fiu eu aerul tău, eu nu sunt ca altele ... mie nu-mi e frică de dragoste ...

- Haide, respiră, zice și îmi soarbe sufletul, iar eu îl las să se ducă în ea ...

- Mă ai pe mine acum, simte-mă, spune și îmi dă din sufletul ei înapoi ...

Simt că sunt detașat, că plutesc, cu ea deasupra mea sorbindu-mi sufletul și dându-mi-l pe al ei, nu mai știu de mine ... sunt fericit ...


Nu știu cât timp am stat așa îmbrățișați și sărutându-ne, dar a fost destul, căci afară lumina scade. Se dă jos de pe picioarele mele și se așază înapoi la volan.

- Vali, ești mai moale ca o femeie, dar îmi placi exact așa, pentru asta te-am plăcut de la început. Nu am nevoie de altceva să știi.

- Ia vino aici lângă mine, zice și trage scaunul în spate.

Sunt lung, chiar dacă mașina ei e mare, trebuie să manevrez încet ca să ajung lângă ea. Mă împinge jos, la picioare ei, mă fac mic. Se apropie de pedale înapoi, cu scaunul, își potrivește picioarele pe lângă gâtul meu.

- Pot conduce așa, acolo rămâi până acasă, ca să nu te simți prea departe de mine. Să știi că nu iubesc doar ca tipul cu care sunt să fie moale, dar iubesc și mai mult să-mi fie la picioare, și la propriu și la figurat.

Îmi strânge capul între picioarele ei și apăsă pe pedale, pornește mașina, o să plecăm.

- Nu ești un tip slab dacă faci asta, tipii nu fac ce faci tu și nu-mi plac, sunt prea rigizi, au prea mult nimic de demonstrat. Am știu că ești cel care trebuie de când ai spus că lucrezi pe șantier, puteai spune orice altceva, dar tu erai mândru că faci asta.

- ...

- Toate proastele își dau libertatea pe bani, ai văzut că bani am și eu, încerc să-mi găsesc libertatea, nu mai mulți bani ... noi nu suntem libere ca voi ... tu la muncă dacă îți dai jos tricoul nu zice nimeni nimic, știu cum lucrați ... la ce-mi folosesc toți banii dacă nu pot face ce poate face și ultimul boschetar, nu o lua ca pe o ofensă, dar ce trăiesc este rău, foarte rău, ultimul bărbat de pe lumea asta este înaintea celei mai bune femei de pe lume, nu este just ...

Mă doare ce zice, și nu știu cum să pun problema ca să nu mai gândească așa. Da, sunt diferențe între sexe, dar așa a fost mereu, de când omenirea există, de ce o interesează așa tare chestiunea, nu este ca și cum se poate face ceva în privința asta. Să fii bărbat are și dezavantaje oricum, nimeni nu e mai favorizat ca alții, sunt plusuri și minusuri ... Dacă vede că este mereu în urma bărbaților nu va fi decât nefericită perpetuu, nu este o cale ...

- Lia ... nu mai gândi așa, îți faci singură sânge rău, unele lucruri pe lume nu le poți schimba, ești suficient de liberă și fără să ai nevoie să dai tricoul jos ...

- Blegule, e un motiv pentru care te țin legat la ochi, ești bărbat, cât suntem noi de departe social față de tine și tot nu puteam sta cum am stat ieri dacă nu aveai ochii acoperiți, și ești doar un muncitor. Nu ne poți înțelege perspectiva. Tu când ai stat gol în fața prietenelor mele și a mea, sâmbăta trecută când ne-am cunoscut, a fost ceva rău pentru tine?

- Nu, a fost în regulă.

- Vezi, noi nu putem face la fel, nu sunt deloc la fel de liberă pe cât încerci tu să mă convingi că aș fi, și deci nu am nevoie de așa libertăți, uite că am.

- Dar pe mine nu mă deranjează când mă legi, nu o fac ca să te simți tu bine, nu sunt un prieten de jucărie Lia. Nu întrețin dame bogate și plictisite, mie așa îmi place să se întâmple. De asta te-am și plăcut, că erai foarte altfel, nu trebuia să trag eu de tine, nu am alergat niciodată după femei.

Se uită la mine descumpănită.

- Uite, nu credeam că ești interesat să fii vreun întreținut, se vede repede că nu asta este ce faci. Dar nu mă așteptam să vrei tu ce îți fac eu, am crezut că o accepți așa, pentru mine ...

- Păi ... îmi vine greu să zic asta, dar poziția tradițională a bărbatului nu mă îmbracă ... știu ... în general voi sunteți dezamăgite de așa ceva ... dar nu alegi ce să fii, natura nu ți-o alegi ... eu așa sunt.

- Eu nu sunt deloc dezamăgită de un așa bărbat, este ce doresc de altfel.

- ...

- Vali ... vrei să fii bărbatul meu? Sunt destul de bătrână ca să știu ce vreau. Vei fi bărbatul meu de fapt, gata. Te iau eu, ești al meu de acum.

Îmi pune pe deget un inel de pe mâna ei.

- Este de femeie, știu, dar este discret, îl vei purta permanent ...

Cuprins

17.06.2021

Vali Grama

Pagina principală ➢ Ziua 9