- Literatură erotică -

Ziua 22

Simt aer proaspăt, mă întind fără să deschid ochii, prospețimea zorilor e deosebită. Nasul meu se atinge de ceva plăcut, trebuie să fie umărul Liei. Mă frec de el cu ochii închiși. Și mă întind în aceleași timp, cât sunt de lung.
- Mmmm ... mmm ... Mmm ...
O mână caldă se plimbă peste fața mea.
- Nu deschizi ochii?
- Mmm ...
Palma ei coboară jos, îl cuprinde. Mă întind iar, împingându-l spre ea.
- Mi-l dai mie? Ha ha ha, eu îl fac la cuptor imediat ...
- Mmm ...
Își strecoară un picior printre ale mele, le depărtează cu el, se dă aproape, este ca și lipită. Bagă băiatul între picioarele ei și le închide. Îi atinge vârful prin spate acum.
Mă întind iar, tot cu ochii închiși.
- Mmmmm ...
- Vrei așa, pe dinafară? Măcar ai loc, ha ha ha!
E plăcută tare atingerea pijamalei ei, ca și strângerea pulpelor între care am băiatul. Parcarea uneori e o problemă da, când ești ca mine te uiți la aspect.
Își rotește degetele pe el, sub cap. Este aproape cât palma ei.
- Mă enervează că nu sunt normală. Îmi place cum o ai, dar nu mă gândesc să o bag înăuntru. E ironic că îmi doresc un tip cu ea mare, deși nu vreau să fac nimic cu el. Cu ea aș face, dar nu ce ți-ai dori.
Stau înghesuit cu fața în corpul ei și o miros. Mă atrage pijamaua, textilele proaspete de o zi sunt mai deosebite.
- Și mă enervează și că trebuie să te dau. Dacă ar fi după mine nici din casă nu ai ieși. De fapt nici din dormitor. Eh ...
- Îmi pare rău că simt plăcere când gândesc să te țin numai legat, știu că la oameni nu se poate asta. Nici la câini nu este ceva de făcut.
Sunt îndepărtat de ce adulmecam cu nesaț.
- Mm ...
- O să faci "mmm" așa toată ziua?
- Mmm ...
Mă întind din nou. Răcoarea dimineții și mirosul ei mă relaxează. Și vin senzații foarte plăcute de acolo de jos. Își freacă palma pe capul lui, scos prin spate între pulpele ei, și stau împins mult în ea, ca o întindere continuă, ce poate fi mai bine? De plăcere îl încordez să se facă mare de tot, dacă eram în picioare o puteam ține pe el acum, suspendată, când suntem lipiți este ușor.


O limbuță pe față mă încremenește pentru un moment. Ultima dată când am trăit așa ceva nu a fost grozav. Dar mă simt mai puternic astăzi, așa că nu mă retrag, las fața la discreția ei. Îmi caută buzele, le dă contur, se strecoară între ele, se adâncește spre limba mea, o atinge.
- Vali, vreau să facem ceva acum.
- Mmm ...
- Nu o să îți placă.
Mai fac un "mmm", dar de alt ton. Resemnat, nu deschid în continuare ochii, aștept ce o să se întâmple.
- O să ne sărutăm și tu o să mă pătrunzi cu limbuța cât poți de mult. Și vreau să o miști continuu și să mă atingi peste tot. Dacă mă iubești nu te retragi și nu te oprești înainte să zic eu, da? Vreau să văd cât ții la mine, arată-mi.


Gura ei se lipește de a mea. Încerc să intru cât mai adânc, dar cred că doar vârful este la ea, cam așa îmi pare, mie nu-mi iese mult afară. Fac ce a spus, o flutur. Buzele ei se prind pe limba mea și se strâng. Mă soarbe puternic, face vid, sunt tras mult în interior. Mă doare și involuntar îmi dau lacrimile. Lia închide gura și dinții ei mă țin ferm și rece. Mișc în continuare din limbă. Îmi vine să țip acum, căci mă presează chiar tare. Simt ascuțimea apăsării până în vârful băiatului, ce încă stă în palma ei dusă la spate. E ca o senzație că trebuie să fac neapărat pipi.
Mă mușcă cu forță și nu mă mai pot abține să nu țip, așa, prin gura închisă. Nu mai pot mișca nici limba, mă străduiesc să nu mă smulg din fantezia ei doar, încerc să rezist. Îmi pare că mor, cum stau pe loc și îmi las limba să fie mâncată. Mă împing spre ea și îmi doresc mult de tot să înceteze, înțeleg că salvarea este doar în cooperarea mea și mila ei. În minte i-am cedat-o deja, nu o mai am, îi aparține, doar durerea vie mai este a mea. Mă simt nedemn de prietenia ei pentru că țip așa. Dar mă doare cumplit însă, nu mușcă în glumă. Merit să-mi pierd limba pentru ea că sunt atât de slab ... o dezamăgesc mult probabil.


- Nu-ți mai fac nimic, gata.
Îmi linge lacrimile de pe obraji, și ochii ce abia acum îi deschid.
- A fost bine iubitule, sunt mulțumită de tine, nu are nimic că ai țipat, știu că te-a durut. Ai făcut-o fericită pe mami că ai stat așa cuminte, pe mine nu mă deranjează când țipi, doar când te împotrivești. Ia arată-mi limbuța să văd ce i-am făcut?
Deschid gura.
- Scoate-o afară.
Încerc dar mă doare. Nu reușesc să zic ceva, scutur capul și fac semn cu mâna spre ea, cu ochii în sus, că nu pot vorbi din cauza ei. Trebuie să aștept să-și revină. Mă pupă pe buze.

- Să vedem, poți mânca?
Stăm în bucătărie, aștept să fie gata masa. Face omletă cu un fel de cârnăciori subțiri cât degetul, și tari, pătrați. Îmi dă o bucățică. Fără să mișc limba mestec aiurea de tot.
- Nu plea pot.

Mâncarea este gata, pune pe farfurie. Una singură? Și toată doar pentru ea? Lia consumă puțin, nu ca mine care alimentez de zici că-s camion de raliu.
A servit un sfert, cum mă așteptam. Bea apă. A terminat deci.
Se așază la mine în brațe, invers față de cum se stă pe scaun, mă încalecă. Se întoarce către masă, taie în continuare cu furculița câte o bucățică și o bagă în gură. Mestecă. Pune pe furculiță înapoi. Cât de bine mărunțește! eu înghit fără să toc prea mult.
Fac efortul de a-i simți puțin gustul, Lia înseamnă pentru mine mai mult decât însemn eu. Ating bolul de mâncare și îmi închipui că o ating pe ea. Se uită la mine cum mă chinui să-l plimb prin gură. Lasă furculița jos și ia o lingură.
- Poftim, mă poți avea mai mult acum, este mai umed, zice și își țuguie buzele asupra lingurii, când pune. Ești nebun după mine.


Păi sunt, Lia este altceva, chiar dacă mă chinuie, o face că mă iubește. Nu îndrăznești să te apropii de cineva când știi că ești ce nu ar trebui, îți este frică de urmări. Mai ales în cazul meu, care sunt puțin mai "dinamic" decât media, toți devin foarte prudenți în preajma mea îndată ce mă mișc altfel decât foarte încet - starea lor normală. Lia nu s-a temut o secundă de mine, nici măcar la început, când abia ne vedeam. În parcare, când s-a apropiat și a spus: "Eu sunt Lia, și tu trebuie să fii Vali", a făcut-o de parcă venea lângă mașina ei, nu lângă un tip străin pe care atunci îl întâlnea pentru prima dată.
Și când am început să mergem, a fost ca și cum tocmai ne înțelesesem că îi aparțin, nu că o să facem câțiva pași în timp ce vorbim. Era de parcă gata, am zis că sunt al ei, a fost foarte straniu. Dar și incitant, de ce să zic că nu.


- Ești un copil prost Vali. După toate ai fost așa nebun cum ești după mine, sunt sigură. Degeaba zici tu că în relațiile tale ulterioare nu ai mai fost la fel ca în primele dăți. Ha ha ha, pot să văd dezamăgirea lor când au văzut cu cine se culcă de fapt, majoritatea se așteaptă să fie duse de mână, nu să aibă inițiativă. Când nu știi să conduci, un sac pe umeri îți pare mai la îndemână ca o mașină care te solicită cu mintea. Eu prefer mașina, am avut întotdeauna afinitate spre a apăsa pe butoane, știi? Mi se pare mai ușor să înțeleg butoanele decât să fac eu în locul lor. Tu de exemplu, spune-mi dacă mi-ai refuza mie ceva acum, la doar trei săptămâni de relație?
- Nu ți-aș lefuza nimic, așa e.
- Normal, am știut să te programez. E o știință. Te deranjează?
- Nu mă delanjează deloc.
- Nu pentru că ești pus în valoare prin ce îți fac, te folosesc după natura ta. Majoritatea oamenilor rămân neapreciați toată viața, cum erai și tu până să ne cunoaștem. Te simți altfel după ce ai stat pe loc să te mușc în loc să fugi ca un copil speriat, ți-am crescut puțin valoarea de sine percepută, ești mai puternic acum, știi că poți mai mult. Și nu te simți mai aproape de mine cu ce ți-am făcut?
Mă simt, normal, asumarea faptelor e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Știe ce face și acționează fără să ezite. Când ești sigur pe acțiunile tale, ceilalți sunt atinși în mod deosebit, pe afrodiziacul siguranță nu-l bate nimeni. Lia e orice dar nepricepută nu.

❀❃❀

Terminăm de mâncat. Mă uit la ea cum strânge, cum merge de la masă la chiuvetă, cum spală. În ciuda jobului corporatist și a mașinii scumpe, este o fată de casă, nu se machiază, nu poartă haine țipătoare, este foarte ștearsă din punctele astea de vedere. Cum am zis, aproape că nu o observi. Îmi place, sunt un tip discret, prefer la fel. Termină cu vasele, se șterge pe mâini și se apropie de locul în care stau. Mă încalecă înapoi și mă cuprinde cu brațele pe după gât.
- Astăzi te voi da. O să stai cu fetele de la coafor, să vă cunoașteți. Vorbești cu ele, le ții companie câteva ore. Sâmbăta mai mult fac curat decât să aibă cliente, e numai bine. Poți să le ajuți și tu dacă vor. Știe șefa lor, ți-am zis că e o tipă foarte dulce.
- Mie nu-mi place ce a zis doamna de ieli, llina. Înțeleg că e dintl-un glup impoltant pentlu tine, glup cale a aplobat lelația noastlă și față de cale m-am obligat să ascult, dal tot nu-mi place. Nu cled că ai nici o tulbulale de pelsoană sau cum a zis ea. De ce nu putem fi noi doi și atât? Pe mine nu mă intelesează să cunosc pe altele, sunt un tip fidel. Și nici ție nu cled că îți tlebuie așa ceva, ai nevoie de un tip al tău și atât, nu de unul cale umblă cu tot satul. Ploblema ta este că nu clezi că ești iubită, nu ai încledele că ți se întâmplă. Cled că nu ai fost niciodată, altfel elai cu acela, nu mai ajungeam să ne cunoaștem. Pe mine nu m-a dolit nimeni până acum, știu plea bine cum este. Mă log, am fost vlut pentlu tăvăleli, asta e egal cu zelo pe telmen lung. Când mă bați, o faci pentlu că îți este flică de dezamăgile, ai implesia că te mint că stau lângă tine, nu clezi că meliți să ai un tip doal al tău.
- Dacă ai cunoaște adevărul despre mine m-ai abandona în secunda următoare. Te cunosc suficient cât să știu sigur, nu doar să cred. Până acum mi-ai văzut fața pe care vreau eu să o vezi, ca să nu pleci. Irina nu știe chiar tot, nu sunt doar "geloasă", urăsc bărbații, și asta chiar mult de tot. Pe tine te-am lăsat în pace pentru că ești foarte blând, foarte cuminte, cu ceilalți nu sunt deloc așa.
- Păi n-am nevoie să tlag în femei, mă bat cu alte tlebuli, mai de talia mea.
- Dar nu trebuie "să tragi", ar fi suficient să ai o scăpare doar, orice om greșește. În trecut eu n-am greșit, doar am făcut ce a fost necesar să fac. Aș vrea în cazul tău să nu fie cazul, crede-mă că nu te avantajează.
Ridic din umeri. Nu sunt avocatul altora, noi bărbații ne ținem partea, dar nu indiferent de situație.
- Nu-i ploblema mea cum fac alții, eu când mă gândesc la femei, mă gândesc cum să le pup picioalele. Dacă altola le-a mels plost, înseamnă că n-au știut să se poalte.
Lia mă privește ca pe deasupra unor ochelari, de parcă mă întreabă dacă sunt sigur de ce spun. Reflectez. Mda, eu m-am purtat ok și tot au fost ceva probleme. Mă uit la ea și îi simt dorințe care nu mă atrag. Mi-ar face multe lucruri rele, prea rele ca să îmi convină. Și să-i stăruiesc pe la picioare ca să o îmbunez, nu ar ajuta, e ceva din natura ei. Oftez dezarmat.
- Bine, zic, cled că ai dleptate, ai tendințe cale nu mă coafează. Mă doale că tlebuie să facem asta, să știi.
- De ce să te doară, ție parcă îți plac femeile? Și pe mine mă cunoști de exact trei săptămâni, de unde atâta atașare?
- Păi când aleg pe cineva, aleg. Și altele sunt ok, dal eu pe tine te-am ales.
- Vali, nu vreau să ajung să nu dorm acasă pentru că te simți tu vinovat moral să-ți scoți capul din fundul meu. Irina a spus să te dau, te voi da, iar tu vei face exact asta. O să stai cu altele în ce conjuncturi vor ele, dacă vor vrea să ți-o tragă e ghinionul meu și al tău. Oricum ești adult așa că să nu te aud. Noi împreună nu am dura prea mult, într-o zi m-aș juca cu tine mai mult decât trebuie și cam aia ar fi. Nu o realizezi tu dar eu o știu. Ți-am zis că dacă ai ști ce gândesc ai rupe ușa imediat, nu sunt ce vezi tu cu ochi de cățel.


Mi-e rușine să mă prăbușesc pe ea întocmai ca numitul cățel, peste papucii stăpânei. Trebuie să stau drept și să simulez o urmă de normalitate. Nu vreau să fiu adult azi.
- Bine, zic.
Mă ridic de pe scaun, cu tot cu ea. Îmi încremenesc obrazul să nu se vadă că plâng pe dinăuntru. Îmi plac femeile, mult de tot, dar vreau câte una odată. Nu mai are rost să fac discuție, o să merg pe calea ce s-a hotărât. Mă vor avea toate, mai puțin cea pe care o iubesc. Și trebuie să dau impresia că totul este ok în timpul ăsta, trebuie să par în regulă. Lia nu ar vrea să vadă că este lângă un tip slab.


- De culiozitate, ce i-ai spus coafezei, sub ce pletext apal eu pe acolo?
- Sub pretextul că fetele ei stau singure toată săptămâna - e salon de femei nu de bărbați, Mădălina m-a rugat de prima dată să te las pe acolo, să le ții companie. Până azi n-am vrut eu, dar acum am spus că bine.

❁❦❃

La salon ajung repede, e aproape de bloc. Nu frecventez așa locații, noroc că sunt doamne înăuntru, altfel eram chiar străin de așezare. Bag capul pe ușă înainte să intru cu totul.
- Sălut-mâna! zic, și flutur palma ca copii.
O tipă înăltuță, subțirică, și cu părul lung, se întoarce spre mine ca o veveriță.
- A! Trebuie să fii Vali! haide! intră!
- Ia uite Mimi! a venit Vali! nu? parcă Vali a zis că te cheamă !?
- Da, sun..
- Eu sunt Gina! Și ea e Mimi! Vino fă încoace! ce tot faci prin spate !?
- Ce-i fă, ce est... a, e băiatul lui Lia.
- Nu sunt băia...
- Hai! stai aici! ia loc! oricum facem curat acum! Te-a lăsat pe la noi !?
- Da, a zis că e ...
- Da' cum ai zis când ai intrat !?
- Am zis sălut-mâna.
- Ți-ai mușcat limba !? Sau ea ți-a mușcat-o !? Hai, zi! Ea te-a mușcat, hai zi că nu!
- Taci fă, cum să-l muște ??
Numita Gina își face ochii înguști și se uită urât spre Mimi, scuturând din cap ca și cum zice "ce știi tu?".
- Îl bate fă, pe toți îi bate.
- Zi că nu te bate! face spre mine, și mă scutură de umăr.
- Cum fă să-l bată? lasă băiatul în pace.
- Pe ăla în ianuarie când fugea în chiloți pe aici l-ai uitat ??
- Ce știu eu cine fugea în chiloți în ianuarie pe aici ??
- Erai și tu, ai ieșit ultima afară, dar ai fost! Țin minte! Am ieșit toate să vedem, era și Mădălina!
- Lia pe toți îi bate, se schimonosește Gina spre mine acum, de parcă eu mă contraziceam mai devreme cu ea.
Nu știu dacă sunt scăpat de descusut încă sau nu.
- Pe paznic când l-a călcat cu mașina și i-a rupt piciorul, nici asta nu mai știi ??
- Nu mai avem paznic bărbat aici, sunt numai femei, Lia nu suportă bărbații.
- Da' chiar, tu cum stai cu ea !?
Deci n-am scăpat de descusut. Mă uit la veverița care mai are puțin și mă dezbracă de tricou, cât trage de mine. Pare deșteaptă, dar n-ar putea înțelege ce am eu cu Lia.
- Pff ... păi ... ne plăcem. Îmi place de ea, ei îi place de mine ... știi cum este ...
Gina îmi dă drumul la haine.
- Și nu te bate ??
Ridic și eu din umeri, ca și cum aș zice că ce mai contează asta.
- Io n-aș sta cu unul să mă bată, se bagă Mimi.
Prevăd că discuția se va detalia.
- Ei, nu e așa lău, ca olice cuplu, nu e cum pale din afală.
- Azi te-a mușcat! ca să nu vorbești cu noi! ca să nu dai din casă! Zi că nu e așa ?!?
- Ne jucam, nu e așa.
- Păi și tu ai stat ??
Mă umflă râsul.
- Ce voiai să fac, să fug ?? Ca copii adică? Ne-am jucat.
Gina se foiește în loc. Pe de o parte pare stânjenită de întrebarea pe care a pus-o, pe de alta pare interesată de perspectiva aflată. Trebuie să detaliez, ca să nu se simtă aiurea.
- Da, îmi venea să mă letlag, dal până să o fac a fost plea tâlziu, nu e male luclu, o să-mi levin până mâine. Se mai întâmplă și accidente, nu ale nimic.
- Așa face Gina, mereu trebuie să le știe ea pe toate ...
Cele două schimbă priviri în cruciș. Acuzata se pregătește să răspundă.
- Ei, este în legulă, intervin eu și ridic mâinile împăciuitor. Nu e seclet, dacă vlea să știe.
- Și cum v-ați plăcut așa, că Lia e mare pentru tine?
- Ei, de ce să fie male, ne înțelegem bine ...
- Cred că face ce vrea cu tine, de aia te-a luat! a vrut pe unul mic, să-l conducă ea!
- Haide fă nu fi nesimțită! lasă-l în pace, ce-l tot iscodești atâta?
Mimi mă trage după scaunul pe care stăteam asaltat de colega sa și mă dă în spatele ei. Încearcă să mă împingă spre un alt scaun în timp ce o fixează cu privirea pe Gina, și reușește să mă pipăie cu toată palma, acolo. Mă așez și eu.
O văd pe gaiță cum se tot agită prin fața lui Mimi.
- Dacă îl tot zăpăcești așa, nu o să mai vină.
- Eh, e ok, o să mai vin.
- Asta vrea să știe tot, așa face mereu.
Gina se uită cu ochi răutăcioși la Mimi. Se pare că era un subiect important pentru una dintre ele. O văd că ar vrea să zică ceva, deloc avantajos pentru Mimi, dar se abține în ultimul moment, ca și cum nu merită deranjul. Se apucă să măture și duce părul spre o cutie care este un aspirator? deghizat în coș de gunoi ?? Așa n-am mai văzut. Trage pe jos, are și senzor. Mă lungesc după scaun spre el, să mă uit. He he, aș putea să-mi fac și eu unul ca ăsta la curte, am cel puțin trei motoare care stau degeaba ...
- Auzi? când vrei poți să mai vii, că asta nu e mereu aici ...
- Cui îi zici tu fă "asta" și ce te bagi că vorbesc eu cu el ??
- Păi poate nu vrea să-ți dea ție raportul, nici nu te cunoaște, mai îi și zici ce zici, dacă îi spune lui Lia?
Cele două se apropie de mine cu ceva îngrijorare pe fețe.
- Nu îi spui, nu?
- Sigul că nu îi spun. Ce volbim noi e seclet.
Îmi mișc limba prin gură. În general am dicția perfectă.
Gina izbucnește râzând.
- Păi și dacă te întreabă, o minți?
- Cum să o mint, îi zic că nu pot spune, asta știe ce este.
- Păi și dacă te bate?
Strâmb din buze și obraji, fac semn ca și cum "ce mare lucru o să facă", "dacă nu vreau să zic, nu zic".
Mimi dă cu mâna pe umărul meu.
- Ia uite fă, ăsta ia bătaie pentru noi. Ăaa.. n-am vrut să zic ăsta, noi așa vorbim și între noi, vezi că ne zicem cu fă.
- Ei na, ce clezi Mimi, că m-am născut în vleo academie?
- Da' chiar, tu ce lucrezi? Dacă ne poți spune ...
- Când luclez, de obicei pe șantiel luclez. Am fost și plin fablici, nu plea lentează.
- Voi nu lucrați și sâmbăta parcă?
- Cine luclează. N-am mai fost la muncă de ceva vleme.
- Și ce faci fără bani? Te ține Lia?
- Cum să mă țină Lia, am banii mei. Am ce să fac când e nevoie să scot un ban. Stă lumea la coadă să o ajut.
- Vezi fă ce înseamnă să fii bărbat, se descurcă. Iei lucrări, este?
- Și ce fă, noi nu ne descurcăm?
- Ei da, dar nu ca el, vezi că nu lucrează mereu.
- Păi și ce faci? sare Gina pe mine, ce bani iei? Ce știi să faci?
- Depinde ce vleau să fac, nu iau toate tlebulile pe cale le pot face. Pe multe le lefuz eu, excepție dacă vleau neapălat banii. De ce, ce-ți tlebuie, ai ceva de lenovat, de lepalat? ha ha!
- Ei, am întrebat. Prize poți să faci?
- Pff, să mealgă fălă ... (și fac semn rotind cu degetul) sau doal să mealgă? Ha ha ha!
- Ei na, cum să meargă fără ... ? Avem unele care se încing când bagi placa de păr, dar la altceva merg.
- Nu melg la nimic, dacă se încing. Îmi tlebuie de acasă ceva, și plobabil plize. Câte aveți?


Le inspectez cu Gina.
- O să-i zicem lui Mădălina că le faci, te plătește pentru asta, e salonul ei. Vrei să-ți dăm bani să le cumperi?
Ridic din degete că nu e nevoie.
- După ce le fac.


- Vezi fă? ne face prizele. Stăteam ca proastele să mutăm plăcile că se încingea priza.
- Vă fac, dal când mai vin. Sâmbătă plobabil. În culsul săptămânii tlebuie să fac altceva.
- E bine și atunci. Nu uiți, nu?
- Nu uit.
Normal, de fiare n-am cum să uit.


Le privesc cum șterg cu spirt măsuțele și scaunele. Nu prea este ceva ce necesită ajutorul meu. Mimi pare femeie de fabrică, simplă, robustă, muncitoare, cum o fi ajuns aici? Gina e mai subțirică și mai destupată, arată ca o tipă de pe la facturare. Se potrivește mai bine ca cealaltă cu salonul, dar tot nu e mediul ei. Coafezele sunt altfel. N-or fi găsit altceva probabil, mai iei și ce găsești, la o adică.
- Gina? De unde știi că ăla ce fugea în ianualie ela cu Lia?
- De unde știu? Păi dacă fugea după el să-l bată ?? Cu cine era ??
Oh, doamne, nu trebuia să întreb. La ce mă așteptam când am făcut-o? Fac semn din mâini că "gata, nu mai vreau să știu, e prea mult".
- Tu înseamnă că te înțelegi cu ea, dacă sunteți împreună de ... cât? La noi ați venit acum ... una, două ... acum două săptămâni spre trei.
Mda, când mi-ați făcut preafericita jumulire. Păcat că nu mai țin minte care a fost care ...
- Elam cu ea de puțin timp când am venit aici. Ne înțelegem bine, așa e.
- Și nu te comandă ea pe tine?
- Ei, nu zic așa, este mai male, automat o ascult, știe mai bine.
- Mie nu-mi merge, bărbații nu suportă să fie comandați.
Ridic din umeri. Știu eu ce sa zic, Gino?
- Depinde de fiecale acum ... nu toți înțeleg, nu toți plicep, și asta contează. Unii nu vol să asculte.
- A, deci și tu vrei?
- Păi vlei să vlei numai tu, nu tlebuie să fie și el de acold? Cu folța nu melge.
- Și când te bate, și atunci vrei? Că sigur te bate, uite ce ai pățit la limbă, ți-a făcut dinadins. Vezi că ai promis să nu-i spui ce vorbim, da? Nu vrem să ne certăm cu ea.
- He he he, vă e flică și vouă? eh, Lia nu e deloc fată lea. Nu înțeleg de ce zice lumea așa. De fapt, și ea zice, dal nu e adevălat. Mmm ... bine, poate e, dal doal puțin.
- E puțin mai mult, ți-am zis de paznic că a dat cu mașina peste el?
- I-a pus mâna pe fund, sau ceva?
- Nu, am auzit că doar ar fi atins-o pe cot când era la volan, venise lângă mașină să-i dea un plic, și ea s-a enervat, a întors roțile și a dat brusc cu spatele, s-a urcat cu mașina pe el, dar l-a prins numai la picioare, că a căzut într-o parte. Paznicul zice că dacă cădea lângă mașina, îl călca cu totul.
- Nu știu măi Gino, cine știe ce a fost în întlegime și paznicul nu spune, ce clezi, că bălbații nu mint? Cine știe ce a fost de fapt. Vezi că eu sunt bine melsi. Vouă v-a făcut vleodată ceva?
- Vai, nu, cum să ne facă, cu noi e o dulce, și ne lasă mereu bani. Nici nu trebuia să o vorbim, de fapt.
- Ei, lasă, că bâlfa dintle fete nu se pune. Nu știe nimeni, lămâne întle noi.

- Literatură erotică -