Abonare la notificări prin email:

 

Stimați cititori,

 

După cum probabil cunoașteți, acest website nu are implementate tehnologii de urmărire gen 'cookies' sau 'analytics code', constă în pagini statice, cu text și atât.

Cu toate acestea, pagina curentă ARE însă astfel de tehnologii de urmărire a utilizatorilor. Nu este alegerea noastră, sunt programe externe care fac posibilă activarea abonării la website, facilitate pentru care ați accesat acum această pagină.

Prin continuare și alegerea de a vă abona, vă dați implicit acordul pentru orice fel de urmărire vor face aceste tehnologii (nici noi nu știm ce fac în realitate). În urma lor primim grafice cu utilizatorii abonați, numărul de accesări pentru mesajele trimise, chestii de genul acesta. Dar concret ce monitorizează și cui raportează, nu putem cunoaște, nu sunt ale noastre.

Abonarea de mai jos se face prin notificări pe email, trimise de serverul nostru, prin adresa noastră de email, atunci când le declanșăm manual - pentru postări noi. Programul respectiv stă pe serverul care ne găzduiește și teoretic nu transmite informații în altă parte. Nouă ne raportează IP-ul de pe care s-a făcut abonarea, adresa de email folosită la abonare și numărul de click-uri date pe linkurile din mesajele trimise de noi.

Navigarea pe website nu este monitorizată de nimic, doar interacțiunea cu notificările emise.

Paginile pe care se găsesc postările, sunt în afara monitorizării, nu au coduri de urmărire, nu au nimic ascuns. Noi le scriem manual, de aceea știm cu siguranță.

 

• Abonare la notificări

• Dezabonare

• Contactează administratorul

 

Confidențialitatea datelor